Inschrijven voor Veiligheid Innovatie Competitie tot 5 september

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Rijksoverheid

Mkb’ers en startups met innovatieve ideeën over ‘intelligente data visualisatie’ hebben tot 5 september 12.00 uur de tijd om mee te dingen naar een opdracht ter waarde van 200.000 Euro.

Inschrijven voor Veiligheid Innovatie Competitie tot 5 september

De Veiligheid Innovatie Competitie (VIC) is een landelijke challenge met als doel om nieuwe oplossingen te vinden voor veiligheidsvraagstukken.  Het ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van Defensie, de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee  dagen mkb’ers en startups  uit om innovatieve ideeën in te dienen.  Dit jaar op het gebied van intelligente data visualisatie. Op welke manier kan er beter gebruik worden gemaakt van de groeiende, ongestructureerde en veranderende data?

Innovatieve ideeën voor vraagstukken

Of het nu gaat om het effectief beschermen van kinderen door gebruik te maken van big data of om het visualiseren van de beschikbare grenscontrolecapaciteit op Schiphol. Innovatieve ideeën voor dit soort vraagstukken, daar draait het  om. De winnaar krijgt 200.000 euro om zijn voorstel samen met de overheid te ontwikkelen.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!