Inschrijving Beursvloer Ede gestart

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

Op dinsdag 11 februari 2014 vindt Beursvloer Ede plaats. Lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich nu inschrijven voor dit dynamische event. Een goede gelegenheid om mooie matches te sluiten.

Inschrijving Beursvloer Ede gestart

De Beursvloer is een initiatief van de Edese Uitdaging en De Medewerker. De Beursvloer draait om elkaar ontmoeten en matches maken. Goede doelen, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen kunnen de hulp van ondernemers goed gebruiken. Bedrijven, scholen en serviceclubs bieden hun kennis en ervaring aan. Dat kan ook materiaal, menskracht of toegang tot een netwerk zijn. De organisatie biedt een mooie tegenprestatie voor het bedrijf waar ze een deal mee sluiten. Alles met een gesloten Beurs. Want vragen om geld en geld bieden is niet toegestaan! 

Helpen is eenvoudig

Elk bedrijf heeft iets te bieden, bijvoorbeeld de kennis om een maatschappelijke organisatie te helpen met PR en communicatie of een gastles te geven over een bepaald onderwerp. Ook kan een team zich een dagdeel inzetten om een klus te klaren of iets leuks te organiseren voor een kwetsbare doelgroep. Een onderneming die spullen, computers of meubilair over heeft maakt hier een lokale organisatie blij mee. Als tegenprestatie biedt de organisatie misschien een leuk teamuitje aan het bedrijf of zorgen zij voor een heerlijke lunch. Er is van alles mogelijk!

Maatschappelijk betrokken

Voor een bedrijf is Beursvloer Ede een eenvoudig middel om maatschappelijk betrokken te ondernemen en wat te kunnen betekenen voor de Edese samenleving. Het levert positieve publiciteit op en het kan een positief effect hebben op de interne organisatie en het eigen netwerk. Een win-win situatie voor alle partijen!

Ook meedoen?

De Beursvloer vindt plaats op dinsdag 11 februari van 15.00 uur tot 18.30 uur bij Cinemec in Ede. Inschrijven is gratis. Bedrijven, scholen en maatschappelijke organisaties kunnen zich nu inschrijven. Ook de gemeente Ede en serviceclubs zijn van harte welkom om mee te doen.

Meer informatie of direct aanmelden: www.beursvloerede.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!