Inschrijving Beursvloer Veldhoven gestart

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Veldhoven

Handel met gesloten beurs en schrijf u in voor de derde Beursvloer Veldhoven op donderdag 13 november 2014 van 17.00 - 19.00 uur in 'techniekHuys.

Inschrijving Beursvloer Veldhoven gestart

Op Beursvloer Veldhoven kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties met gesloten beurs matches maken tussen gevraagde en aangeboden diensten en producten. Heeft uw maatschappelijke organisatie een groot of klein probleem waarvoor u geen betaalbare oplossing weet? Kan uw bedrijf wat extra handjes van een vereniging gebruiken? Meld u dan voor 6 november aan voor Beursvloer Veldhoven en vind de juiste match.

Enkele voorbeelden

  • Een winkel stelt cadeaus ter beschikking en vraagt om een vrijwilliger die tijdens de kerstdagen wil komen helpen om het magazijn opgeruimd te houden.
  • Een onderzoeksbureau biedt aan om een enquête te houden, in ruil voor een personeelsuitje.
  • De leden van een vereniging collecteren voor een stichting. Tegenprestatie: hulp voor de catering bij de jaarlijkse verenigingsdag.

Het leveren van een tegenprestatie is overigens niet verplicht!

Groeiend aantal matches

Vorig jaar vond de tweede Beursvloer Veldhoven plaats. Dit was wederom een groot succes; er zijn weer meer matches gemaakt dan in 2012. Voor velen is de beursvloer een mooie plek om te netwerken en bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisaties uit Veldhoven beter te leren kennen.

Doe mee en zet voet op de beursvloer. Alleen samen maken we van de beursvloer 2014 weer een succes!

Inschrijven

U kunt uw vraag of aanbod aanmelden via de website www.beursvloerveldhoven.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het evenement en het laatste nieuws. Daarnaast kunt u Beursvloer Veldhoven volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Meer weten?

Hebt u vragen of wilt u hulp bij de inschrijving? Neem dan contact op met Marjon Middel, coördinator Stimulans Vrijwilligersbureau, bereikbaar via een e-mail naar beursvloer@stimulansveldhoven.nl of telefonisch via nummer 06 - 2032 1156.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!