Inschrijving Food Valley Award 2014 geopend

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Foodvalley NL

Eerdere genomineerden en winnaars zijn zeer onder de indruk van de erkenning en de publicitaire aandacht die de Food Valley Award met zich meebrengt.

Inschrijving Food Valley Award 2014 geopend

De inschrijving voor de 10e editie van de Food Valley Award, een initiatief van Food Valley NL, is geopend. De prijs vertegenwoordigt de innovatie met meerwaarde voor de agri, food en feed sector en is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest begeerde en prestigieuze innovatieprijzen in Nederland.

NXP Semiconductors

In 2013 won NXP Semiconductors de prijs voor de pasteur sensor tag. Het unieke van deze tag is dat deze tijdens het vervoer van versproducten niet alleen de condities meet, maar ook de houdbaarheid berekent. Een indrukwekkende ontwikkeling voor een betere en efficiëntere versketen. Het winnen van de Award heeft NXP Semiconductors veel publiciteit opgeleverd. Het bedrijf is daardoor in contact gekomen met een aantal nieuwe partijen in de keten en dat heeft geleid tot interessante discussies. Op dit moment wordt de business case verder ontwikkeld.

Vakjury

De genomineerden en de uiteindelijke winnaar worden bepaald door een onafhankelijke vakjury. De jury beoordeelt de inzendingen op het innovatieve karakter en de economische haalbaarheid. Daarnaast kan ook de originaliteit en/of mate van samenwerking binnen het project of initiatief door de jury beloond worden. 

Food Valley Expo

De Award wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse Food Valley Expo die dit jaar op donderdag 23 oktober plaatsvindt in het Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem. De prijs bestaat uit een innovatiepromotiefilm (ook voor de genomineerden), een kunstwerk, een certificaat en een tweejarig lidmaatschap van de Food Valley Society, het (inter)nationale bedrijvennetwerk.

Aanmelden

Direct aanmelden of een innovatie voordragen kan via www.foodvalleyaward.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over deelname, de vakjury, de criteria en de innovaties van eerdere winnaars en genomineerden. Inzendingen dienen uiterlijk 1 mei 2014 te zijn ontvangen door Food Valley NL.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!