Inschrijving geopend voor Studenten Ondernemersprijs 2013

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Kamer van Koophandel

Ben je voltijd student aan een hogeschool of universiteit en ben je (mede-)eigenaar van een bedrijf dat staat ingeschreven bij de KvK? Schrijf je dan in voor de Studenten Ondernemersprijs 2013.

Inschrijving geopend voor Studenten Ondernemersprijs 2013

Je krijgt de kans je business model te laten beoordelen door doorgewinterde ondernemers en topmanagers uit het bedrijfsleven. Daarnaast genereer je landelijke media aandacht en kun je met je bedrijf voor ruim 30.000 euro aan prijzen winnen.

Procedure

De eerste ronde bestaat uit het beoordelen en screenen van alle deelnameformulieren en CV’s. Op basis hiervan wordt door de jury een eerste selectie gemaakt en worden de meest veelbelovende Student Ondernemers gekozen. Bij de beoordeling wordt gelet op daadkracht, lef, potentie, innovatie en authenticiteit. Daarna volgen telefonische interviews met een van de juryleden en worden begin augustus de finalisten bekend gemaakt. Op 5 september 2013 vindt de grote finale plaats en zal duidelijk worden welke Student Ondernemers er met de prijzen vandoor gaan en wie zich Student Ondernemer 2013 mag noemen.

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je dan voor 1 juli in op de website van de Studenten Ondernemersprijs.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!