Inschrijving LiveWIRE Rising Star geopend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: LiveWIRE

LiveWIRE Rising Star is een competitie voor innovatieve ondernemingen in Nederland. Speciaal voor ondernemingen die niet langer dan vijf jaar bestaan. Ieder kwartaal vindt een online competitie en jurybeoordeling plaats.

Inschrijving LiveWIRE Rising Star geopend

Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet. De winnaar verdient €2.500,- en een plaats op het podium. De eerste Rising Star wordt op donderdag 21 mei tijdens de Shell Eco-Marathon verkozen.   

Wat biedt LiveWIRE Rising Star?

LiveWIRE Rising Star geeft je als onderdeel van het LiveWIRE programma toegang tot kennis, begeleiding en een groot netwerk. De 5 genomineerde ondernemers ontvangen van de Kamer van Koophandel begeleiding en worden op het podium geplaatst. De winnaar ontvangt een geldprijs van €2.500,-

Voor wie is LiveWIRE Rising Star?

LiveWIRE Rising Star is bedoeld voor alle innovatieve ondernemingen in Nederland, die niet langer bestaan dan vijf jaar. Samen kunnen we laten zien hoe innovatief ondernemingen zijn! 

Inschrijven voor de eerste competitie kan tot 29 maart 2015.

Doe mee, meld je nu aan voor LiveWIRE Rising Star!

Innovatieve ondernemers stimuleren

LiveWIRE Rising Star is een onderdeel van het toonaangevende Shell LiveWIRE programma, dat samen met de Kamer van Koophandel innovatie bij ondernemingen stimuleert. Ingediende initiatieven van ondernemers die willen deelnemen hebben een sterk innovatief karakter. Dat wil zeggen dat er een vernieuwende waarde ten opzichte van bestaande producten, diensten en technologieën is.

Een selectiecommissie nomineert uit de inzendingen 5 ondernemers voor de finale. Deze bedrijven maken een videopitch die op de website van www.liveWIRE.nl wordt geplaatst. Naast de vakjury (die voor 60% bepaalt wie de winnaar wordt) bepaalt het publiek (voor 40%) via een digitale verkiezing wie de LiveWIRE Rising Star van het kwartaal wordt. Jouw stem is dan ook belangrijk!

Aandacht

Naast gratis advies krijgt iedere genomineerde finalist exposure via de website en social media. De verkiezing zorgt voor extra aandacht. Daarnaast is er tijdens de prijsuitreiking aandacht voor de finalisten. Ook met social media als Twitter, Facebook en Linkedin komen finalisten in beeld. Alle finalisten en de ondernemers die zich hebben aangemeld worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Shell LiveWIRE-programma.

Inschrijven voor de eerste competie kan tot 29 maart 2015.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!