Inschrijving MVO-prijs Drimmelen 2015 geopend

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Drimmelen

Werk je in de gemeente Drimmelen? Ben je trots op je bedrijf? Geef je bedrijf dan nu op voor de MVO-prijs Drimmelen 2015! Zo laat je zien wat je bedrijf doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en ben je een voorbeeld voor anderen.

Inschrijving MVO-prijs Drimmelen 2015 geopend

Ken je een bedrijf dat deze prijs zou verdienen, dan kan je die ook opgeven. Dat kan tot en met 14 december 2014 via www.mvoprijs.nl. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 5 maart 2015.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector. De MVO-prijs Drimmelen beloont ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen en zet andere vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje.

De winnaar van de MVO-prijs ontvangt een kunstwerk van Corry Rommens èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente Drimmelen noemen.

Het aanmeldformulier en de voorwaarden zijn te vinden op www.mvoprijs.nl (kies voor gemeente Drimmelen). Let op: de inschrijfperiode sluit op 14 december aanstaande!

Publieksstemming

De MVO-prijs wordt gekozen door een jury, bestaande  uit Herre Wynia, Directeur Bedrijfsmanagement, Rabobank Amerstreek, Ton Deurloo, directeur ontwikkeling, Vaessen Algemeen Bouwbedrijf BV en Jacco Rentrop, Havenschap Moerdijk, Programmamanager RO, Milieu en Duurzaamheid en het publiek. Na de selectieronde door de deskundige jury, kunnen alle inwoners uit de regio, personeelsleden van de deelnemende bedrijven, toeleveranciers en andere handelspartners stemmen op de genomineerde ondernemingen.

Achtergrondinformatie

Switch, gemeente Drimmelen en Bedrijven Netwerk Drimmelen willen MVO ondernemen binnen de regio stimuleren. Daarom roepen ze in 2015 de MVO-prijs in het leven. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen. De prijsuitreiking zal op 5 maart 2015 plaatsvinden tijdens een groots gala in de Antonius Abt te Terheijden.

Meer informatie over Switch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!