Inschrijving MVO-prijs Geertruidenberg e.o. geopend

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Switch

Werk je in Geertruidenberg, Raamsdonk of Raamsdonksveer? En ben je trots op je bedrijf? Geef je bedrijf dan op voor de MVO-prijs Geertruidenberg 2015. Zo laat je zien wat je bedrijf doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Inschrijving MVO-prijs Geertruidenberg e.o. geopend

En ben je een voorbeeld voor anderen. Op www.mvoprijs.nl staat alle informatie hoe je mee kunt doen aan de MVO-prijs. Je kunt je eigen bedrijf of een ander bedrijf opgeven, tot en met 22 maart aanstaande. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 4 juni 2015.

People, planet en profit

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector. De MVO-prijs Geertruidenberg beloont ondernemers die een voortrekkersrol op het gebied van MVO innemen.

Grijp deze kans: geef je (eigen) bedrijf op voor de MVO-prijs Geertruidenberg 2015. Of nomineer een ander bedrijf dat de prijs volgens jou verdient. De winnaar van de MVO-prijs ontvangt naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit én het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente Geertruidenberg noemen. Het aanmeldformulier en de voorwaarden zijn te vinden op www.mvoprijs.nl (kies voor Geertruidenberg). Let op: de inschrijfperiode sluit op 22 maart aanstaande!

Jury

De website betrekt het publiek actief bij de prijs. Na de selectieronde door een deskundige jury kunnen alle inwoners uit de regio, personeelsleden van de deelnemende bedrijven, toeleveranciers en andere handelspartners stemmen op de genomineerde ondernemingen. Uiteindelijk kiest de jury aan de hand van bedrijfsbezoeken aan de drie finalisten de winnaar uit. De jury van de MVO-prijs Geertruidenberg 2015 bestaat uit Louis de Wit van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG), Cees van Gelderen van Rabobank Amerstreek, Nelly Frölich van Millenniumwerkgroep Geertruidenberg, Sander van den Heijkant van ZLTO en Annelies Wallert van het Dongemond College.

Achtergrondinformatie

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. De gemeente Geertruidenberg, ondernemersvereniging VOG, Millenniumwerkgroep Geertruidenberg en Switch willen dergelijk ondernemen binnen de regio stimuleren. Daarom hebben zij de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen. De MVO-prijs vervangt de ondernemersprijs Geertruidenberg die de afgelopen jaren werd uitgereikt door gemeente en VOG.

Meer informatie over Switch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!