Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2018 geopend

  • Farma & Zorg
  • Bron: Health Valley

Net als vorige jaren, kunnen ondernemers hun meest kansrijke zorginnovatie(s) aanmelden via zorginnovatie.nl om kans te maken op de Nationale Zorginnovatieprijs 2018.

Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2018 geopend

De Nationale Zorginnovatieprijs is een initiatief van Stichting Zorginnovatie Nederland en haar partners. Dit jaar maken ondernemers twee keer kans op een prijs. De vakjury reikt een bedrag uit van €10.000 en het publiek kiest ook een winnaar. Die ontvangt een bedrag van €5.000 om zijn of haar bedrijf verder te ontwikkelen. De uitreiking vindt voor de 3e keer plaats tijdens de jubileumeditie van het Health Valley Event 2018 op donderdag 15 maart in het CineMec Nijmegen.

Vraag en aanbod komen bijeen

Marc Kalf, voorzitter Stichting Zorginnovatie Nederland: “De jaarlijkse Nationale Zorginnovatieprijs is een prachtige kans voor ondernemers om hun innovatie(s) in zorg en welzijn te versnellen en onder de aandacht te brengen. We stimuleren dit het hele jaar door op het online platform Zorginnovatie.nl, waar vraag en aanbod bij elkaar komen en matches worden gemaakt.“

Prijsuitreiking Health Valley Event 2018

Er is bewust gekozen om de prijzen uit te reiken tijdens het Health Valley Event. Dit is namelijk dé ontmoetingsplaats voor belangstellenden uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en de overheid die zich bezighouden met innovaties in Life Sciences and Health. Tijdens deze jubileumeditie draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken. Het event heeft een dagvullend programma met interessante sprekers als prof. drs. Hans Clevers (Hoogleraar Moleculaire Genetica, Universiteit Utrecht), prof. drs. Angela Maas (Hoogleraar Cardiologie voor vrouwen, RadboudUMC) en mr. drs. Herna Verhagen (CEO, Post NL). Zie ook de website: Health Valley Event 2018.

Enorme boost voor netwerk winnaar

De Umenz App won afgelopen jaar de zorginnovatieprijs. Het is dé app die de zorgconsument met al zijn zorgverleners verbindt en overzicht, ondersteuning, begeleiding, signalering, registratie en consultatie biedt bij al zijn behandelingen. Hiermee kan de zorgconsument regie houden over zijn zorg. Pieter-Joep Huige, initiatiefnemer en CEO Umenz: “De toegevoegde waarde van de prijs was voor ons enorm. Naast een extra stimulans om door te gaan, was het voor ons heel belangrijk dat het winnen van de prijs deuren opende die anders gesloten gebleven waren. En de prijs leverde ons veel publiciteit op, niet alleen nationaal maar zelfs internationaal. Die publiciteit vertaalt zich nu in een groeiende omzet voor Umenz.”

Inschrijven tot 31 december

De inschrijfprocedure voor de Nationale Zorginnovatieprijs loopt tot zondag 31 december 17.00 uur. De genomineerden worden in februari bekend gemaakt. De vakjury maakt uiteindelijk de winnaar van bekend tijdens het Health Valley Event. Ook de publieksprijs wordt tijdens het event uitgereikt.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!