Inschrijving voor Business Walk of Fame 2015 geopend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: BZW

De Business Walk of Fame werd geïnitieerd in 2014 en ook dit jaar daagt de Lucille Werner Foundation tevreden werknemers uit om hun werkgever kans te laten maken op een felbegeerde ster op de Zuidas in Amsterdam. Koepelorganisatie VNO-NCW maakt onderdeel uit van de jury.

Inschrijving voor Business Walk of Fame 2015 geopend

Lucille Werner over het initiatief: “In een tijd waarin het bedrijfsleven kritisch wordt gevolgd door de overheid omtrent de participatiewet, willen wij bedrijven nu juist stimuleren en belonen.”

Business Walk of Fame 2015

De inschrijving voor 2015 is geopend! Ook dit jaar kunnen werknemers met een handicap hun werkgever opgeven voor de Business Walk of Fame.

De award tegels worden jaarlijks overhandigd aan bedrijven uit heel Nederland, die kleur geven aan diversiteit binnen de organisatie. De eerste tegels zijn op 3 december 2014, op Wereldgehandicaptendag, onthuld. De winnaars waren Leaseplan Nederland (meest toegankelijke werkgever groot bedrijf), Imotions (meest toegankelijke werkgever MKB), UMC Utrecht (meest creatieve idee) en Ziggo (aanmoedigingsprijs).

Er zijn vier categorieën waar een bedrijf een tegel op de Business Walk of Fame mee kan verdienen. Een bedrijf mag genomineerd worden in 1 of meerdere categorieën:

  • Meest toegankelijke werkgever groot bedrijf (> 250 medewerkers)
  • Meest toegankelijke werkgever voor MKB (< 250 medewerkers)
  • Meest creatieve idee
  • Aanmoedigingsprijs

Werknemers kunnen via het inschrijfformulier hun werkgever tot 1 oktober aanmelden. Daarna begint de stemronde door de vakjury, waar onder meer VNO-NCW in vertegenwoordigd is. De uitreiking van de awards vindt plaats op donderdag 3 december 2015.

Meer informatie over VNO-NCW Brabant Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!