Inschrijving voor Safe Maintenance Award 2016 geopend

  • Maintenance
  • Bron: Dutch Institute World Class Maintenance

Safety at Work reikt voor de 6e keer deze prestigieuze prijs, een initiatief van het vakblad TIM Total Industrial Maintenance en Van Puijenbroek Textiel, uit tijdens de vakbeurs Maintenance 2016 in Antwerpen.

Inschrijving voor Safe Maintenance Award 2016 geopend

De prijs is een vervolg op de Europese campagne Veilig Onderhoud in 2011 van OSHA, het Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het werk. Aanmelden kan in 2 categorieën:

  1. Technische Dienstverleners (onderhoudcontractors en installateurs)
  2. Bedrijven met een eigen onderhoudsdienst

Wat levert het op?

U neemt als mededinger kosteloos deel aan de netwerkbijeenkomsten van het kennisnetwerk Safe Maintenance en ontvangt een gratis benchmarkoverzicht van uw score op alle gevraagde veiligheidsaspecten ten opzichte van de andere deelnemers. Winnaars van de Award worden uiteraard uitgebreid belicht in de Belgische en Nederlandse vakpers en ontvangen een professioneel HaVeP veiligheidskledingpakket.

Winnaars Safe Maintenance Award Benelux 2015

“Het beoordelingsproces dat er aan vooraf ging was ‘kort maar krachtig’: in korte tijd werd de kern blootgelegd en sterke en zwakke punten geïdentificeerd.” Henk van den Elsen, Manager SHEQ Nyrstar Belgium NV.  “Alle aspecten van een modern en ‘gezond’ veiligheidsbeleid komen aan bod, terwijl de vraagstelling uitnodigt tot reflectie over de eigen HSE aanpak én resultaten.” Eric Van Houtven, Q-HSE Manager Actemium-België.

De Safe Maintenance Award Benelux 2016 zal op donderdag 21 april 2016 worden uitgereikt tijdens de vakbeurs MAINTENANCE 2016 in Antwerp Expo. Het programma duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie over World Class Maintenance:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!