Inschrijvingen voor IGNITE Award geopend

Heb jij een goed idee en sta je aan de start van het opzetten van jouw social enterprise? Of wil je je social startup verder uitbouwen, je ondernemersvaardigheden vergroten en je netwerk uitbreiden? Schrijf je dan nu in voor de IGNITE Award 2018.

Inschrijvingen voor IGNITE Award geopend

De IGNITE Award daagt startende sociaal ondernemers in de provincie Noord-Brabant uit om met hun businessideeën een echte sociale verandering in gang te zetten. Deelname geeft je de mogelijkheid om vanuit jouw sociale idee aan de slag te gaan als sociaal ondernemer.

Business Pressure Cooker

Is jouw businessidee of -plan één van de zes beste inzendingen? Dan bieden de organisatoren van de IGNITE Award je een intensief begeleidingstraject: de Business Pressure Cooker. Daarin krijg je tools aangereikt om je ideeën verder uit te werken en te versterken.

Ervaren coach

Als finalist krijg je een ervaren coach toegewezen, die je helpt jouw ondernemers- vaardigheden op scherp te zetten. Je neemt deel aan workshops over het meten van impact, marketing & sales, finance, governance en rechtsvormen. Je wordt geleerd hoe je jouw social enterprise sterk kunt presenteren én er wordt gewerkt aan een eigen professionele bedrijfsvideo.

Inschrijven

Inschrijven voor de IGNITE Award is vrij toegankelijk voor ondernemers uit heel Noord-Brabant en kan van 11 juni tot en met 11 juli 2018. De Pitch voor de vakjury van de IGNITE Award vindt plaats op woensdag 7 november 2018. Hier maak je kans op het winnen van een investeringsbedrag van € 50.000 of € 100.000.

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!