Inspiratiecongres voor Overijsselse MKB'ers: ‘Denk circulair, doe circulair’

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Provincie Overijssel

Circulaire economie is de toekomst. Hoe kunnen we grondstoffen optimaal hergebruiken in de verschillende schakels van onze productieketens?

Inspiratiecongres voor Overijsselse MKB'ers: ‘Denk circulair, doe circulair’

Circulaire economie is niet alleen goed voor de leefomgeving, het geeft ook nieuwe kansen voor u als MKB-bedrijf: nieuwe markten, meer samenwerking en minder grondstoffenverbruik. Kansen volop, maar waar te beginnen?

Kom naar het congres ‘Denk circulair, doe circulair’ op 17 november in Zwolle en laat je inspireren door kennisexperts en ervaringsdeskundigen Je zult zien, de kansen liggen dichterbij dan je denkt! We horen ook graag wat we als provincie daarbij voor je kunnen betekenen. Om 12.30 uur beginnen we met een netwerklunch. Zet je deze middag alvast in je agenda?

Het programma in het kort

Binnen een middag weet je wat de circulaire economie jou kan opleveren en hoe de provincie Overijssel je kan helpen. Ron van Gent (voorzitter VNO-NCW midden) is dagvoorzitter deze middag. Kennisexpert en hoogleraar socio-economische transities aan de Erasmus UniversiteitDerk Loorbach neemt je mee in de veranderingen die je te wachten staan en het belang van een circulaire economie. Waar staan we over een paar jaar?

In een aantal inspirerende workshops vertellen collega bedrijven hoe zij gebruik maken van de circulaire economie. Gedeputeerde Eddy van Hijum sluit de middag af. Hoe mooi zou het zijn als we met elkaar kunnen benoemen hoe we morgen aan de slag gaan?

Definitieve programma

Binnenkort ontvang je van ons een uitnodiging met het definitieve programma en de link om je aan te melden. Ken je collega’s die je graag zou willen meenemen, stuur deze vooraankondiging gerust door zodat zij zich als belangstellende kunnen aanmelden voor de genodigdenlijst.

Meer informatie over Provincie Overijssel:

Bekijk het complete instantieprofiel

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect maart 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.