Inspireren begint bij Hoppenbrouwers bij de voordeur

  • Technologie
  • Bron: Hoppenbrouwers Elektrotechniek

Hoppenbrouwers Elektrotechniek uit Udenhout startte deze week met de uitbreiding van haar pand. Zij heeft daarbij een duidelijke missie: “Het bedrijf wil haar medewerkers een creatieve en inspirerende omgeving bieden om naar behoefte zelfstandig of samen te werken aan de belofte die zij doen aan klanten en/of collega’s.”

Inspireren begint bij Hoppenbrouwers bij de voordeur

Algemeen directeur Henny de Haas: “Bovenstaande missie hebben we als uitgangspunt gebruikt bij het bedenken en ontwerpen van de uitbreiding. De koppeling tussen de nieuwbouw en de bestaande bouw vormt letterlijk en figuurlijk “de verbinding”. Dit gebied, ‘het netwerkplein’, is zo ontworpen dat het als vanzelf een verbinding creëert voor medewerkers, klanten, leveranciers en andere bezoekers.”

Bezoekers vanuit het netwerkplein en passanten kunnen straks direct in de werkplaats kijken waar de panelenbouw plaatsvindt. Zo kan iedereen het vakmanschap van elektrotechniek waar Hoppenbrouwers trots op is aanschouwen. Het bedrijf geeft klanten, sollicitanten, leveranciers e.d. zo de gelegenheid om op een transparante manier te zien en voelen wat Hoppenbrouwers voor hen kan betekenen.

De nieuwbouw is zeer duurzaam (CO2 neutraal) ontworpen. Er wordt gebruik gemaakt van triple glas, stevige isolatie, zonnepanelen en ‘zelfdenkende’ luchtverversing. Het zeer lage energieverbruik zal in het gebouw gevisualiseerd worden om iedereen te laten zien dat er serieus stappen gezet zijn in duurzaam ondernemen. Met deze grote investering zal een einde komen aan de huidige ruimtenood. Op 14 mei aanstaande houdt Hoppenbrouwers voor geïnteresseerden een open avond rondom de nieuwbouw.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek heeft ruim 220 medewerkers in dienst. Het bedrijf voert projecten uit op het gebied van elektrotechnische installaties, service, industriële automatisering, duurzame energie, beveiliging en datanetwerken.

Meer informatie over HOPPENBROUWERS TECHNIEK B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!