Interactive Session Automotive Campus: Smart Mobility

  • Automotive
  • Bron: AutomotiveNL

Op 7 juni houden de Innovatie Centrale (onderdeel van Rijkswaterstaat) en V-tron, beide gevestigd op de Automotive Campus in Helmond, een interactieve Themabijeenkomst met als onderwerp Smart Mobility.

Interactive Session Automotive Campus: Smart Mobility

Geen droge ‘ga maar zitten en wij vertellen wel hoe alles in elkaar steekt’, maar een redelijk losjes georganiseerde bijeenkomst, waarbij ook de interactie met het publiek wordt aangegaan. We bezoeken ook de Innovatie Desk van de Verkeerscentrale van Rijkswaterstaat en gaan meerijden in voertuigen die zijn uitgerust met een slimme camera (Mobileye) die je attendeert op eventueel gevaarlijk verkeerssituaties. Deze bijeenkomst is niet alleen bedoeld voor alle Automotive Campus bewoners, maar ook voor bezoekers die iets meer willen weten over Smart Mobility of al veel kennis hebben op dit gebied en graag andere partijen willen treffen.

Aanmelden kan via Susan van Gerwen van AutomotiveNL en is verder gratis. We verwachten dat iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk aanwezig is op 7 juni, of van tevoren aangeeft dat het helaas toch niet gaat lukken. Meer informatie is te vinden op de webstie van de Automotive Campus.

Meer informatie over AutomotiveNL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!