Internationaal pitchevent voor zorginnovaties

  • Farma & Zorg

Volgt u de ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie op de voet? Kom dan op 8 december naar het internationale pitchevent in Roosendaal.

Internationaal pitchevent voor zorginnovaties

U wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, maakt kennis met toonaangevende entrepreneurs en er is volop gelegenheid om te netwerken. Reserveer nu online uw kaarten en blijf op de hoogte van innovaties die het verschil gaan maken.

U doet kennis en inspiratie op over:

  • Recente ontwikkelingen regionaal en wereldwijd op het gebied van zorginnovatie
  • Nieuwe en innovatieve zorgtoepassingen die het verschil gaan maken
  • Opschaling en inplementatie van zorginnovaties
  • Quick scan en mogelijkheid deelname CrossCare
  • Een breed (internationaal) netwerk waar u onderdeel van kan uitmaken

Pitch van ambitieuze ondernemers

Vier ondernemers, die geselecteerd zijn door CrossCare, lichten toe wat hun innovatie onderscheidend maakt en waarom opschaling juist nu van belang is.

De volgende projecten worden toegelicht:

Start-up Douwe Jippes

Spreker Douwe Jippes is één van de oprichters van digitale keuzehulp MOUNT Software. De startup ontwikkelde een digitale keuzehulp gekoppeld aan het elektronisch patiëntendossier. Douwe is dagelijks bezig met zorginnovatie. Hij deelt tijdens dit event zijn persoonlijke bevindingen in een vernieuwend werkveld.

Aging2.0

Daarnaast geeft Aging2.0 vijf ondernemers het podium om hun product te presenteren. Een innovatie die meerwaarde biedt bij het gezond ouder worden. Een deskundige jury beslist welke ondernemer deze avond als winnaar van dit pitchevent naar huis gaat.

Lokaal en wereldwijd

Het Start-up event vindt plaats in de Week van Brabant waarin in de gehele regio activiteiten worden georganiseerd. Naast pitches van aansprekende ondernemers geeft Marcel Clerx van Aging2.0 een terugkoppeling over het internationale event in San Francisco in oktober 2016. 
 

Voor wie?

Het Start-up event richt zich op een brede doelgroep van vertegenwoordigers die betrokken zijn bij ontwikkelingen en implementatie van zorginnovatie waaronder directies en zorgprofessionals van zorg- en welzijnsorganisaties, ondernemers cross-sectoraal, beleidsmakers vanuit Gemeenten en Provincie, vertegenwoordigers van kennisinstellingen en belangenorganisaties. Vanuit deze brede doelgroep biedt dit event de mogelijkheid om de samenwerking op te zoeken, elkaar te versterken en het netwerk uit te breiden.

Deelname aan dit event bedraagt € 29,95 inclusief consumpties en een afsluitende netwerkborrel. De betaling vindt plaats bij de aanmelding.
 
Datum, tijd en locatie
Donderdag 8 december 2016
19.30 – 22.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Locatie
PSC Den Goubergh, Oude Ettensebaan 36, 4706 PG Roosendaal

Over CrossCare

Het project CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg. CrossCare draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van zorginnovaties (product, dienst, concept) door het aanbieden van een zorgproeftuinen en beschikt over een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund.

  • CrossCare kan je markt vergroten door de nauwe samenwerking met 8 organisaties in Nederland en België.
  • CrossCare biedt praktische steun via zorgproeftuinsettings of ‘Living Labs’.
  • CrossCare biedt financiële ondersteuning om zorginnovaties te ontwikkelen, te ondersteunen of te versnellen.

Over Aging2.0

Aging2.0® is een wereldwijde organisatie van ondernemers uit Silicon Valley en heeft als missie om innovatie te versnellen om daarmee het leven van ouderen over de hele wereld te verbeteren. De afgelopen 3 jaar heeft Aging2.0 meer dan 100 evenementen georganiseerd in 22 steden in 9 landen. Aging2.0 heeft in 72 landen chapters opgericht. Het bestuur van het Nederlandse chapter wordt gevormd door ondernemers Frank Verbeek van Gociety en Marcel Clerx en Ilse Schoormans van Thuisleefgids.nl.

 

Meer informatie over Care Innovation Center West-Brabant (CIC):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!