Iptor voegt Benelux kantoren samen en vestigt zich in Breda

  • Technologie
  • Bron: NV REWIN

De Zweedse international Iptor, toonaangevend IT-dienstverlener met diverse vestigingen in Europa, heeft besloten haar kantoren in België (nabij Gent) en Nederland (Nieuwegein) samen te voegen in één Benelux hoofdkantoor.

Iptor voegt Benelux kantoren samen en vestigt zich in Breda

Strategische samenvoeging kantoren Nederland en België

Uit strategische en kostenoverwegingen is de keuze hierbij gevallen op Breda. De ligging en infrastructuur van kantorenstad Breda blijven sterke troeven in het aantrekken van nieuwe bedrijvigheid. Iptor zal werkgelegenheid bieden aan zo'n 30 personen.

REWIN

Iptor heeft voor haar vestigingsplaatskeuze gebruik gemaakt van de diensten van  regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant.

"Per december van dit jaar starten we vanaf de Ettensebaan 34 in Breda" vertelt Michel Das, manager Business Operations van Iptor Benelux. "De samenvoeging van de vestigingen biedt uiteraard kostenvoordelen, maar we hechten ook veel belang aan het versterken van de bedrijfsstrategie, waardoor we onze Benelux klanten nog beter kunnen bedienen". De klanten variëren van wereldwijde ondernemingen tot nationale bedrijven.

Ernst Wentzel, sales manager bij Iptor vult aan: "Wij ondersteunen deze klanten met innovatieve consultancy en informatiemanagement, en hechten veel belang aan een goede klantenrelatie. Wij zijn er trots op om hen te mogen ondersteunen hun doelen te bereiken en concurrerend te blijven en op deze manier de leiders in hun industrie te zijn".

Waarom Breda?

"De keuze voor Breda is vooral gebaseerd op de goede ligging in de Benelux. Plus natuurlijk de gunstige ligging tussen de huidige vestigingen en het feit dat de aansluiting op het openbaar vervoer hier erg goed is. REWIN heeft dat -naast de kostenvoordelen- prima voor ons in beeld gebracht en mogelijke locaties voorgedragen. We zitten op korte afstand van het treinstation Breda Noord-Prinsenbeek en dat is een groot pluspunt" aldus Michel Das. 

REWIN West-Brabant heeft, samen met makelaar Spring Real Estate, Iptor ondersteund bij het maken van de optimale keuze.

Over Iptor

Iptor is een bewezen system integrator en richt zich op de ontwikkeling en implementatie van duurzame en betrouwbare IT-oplossingen ter ondersteuning van de business processen van  haar klanten. Het hoofdkantoor van Iptor is gevestigd in Solna in Zweden. Het bedrijf heeft vestigingen in totaal 6 Europese landen. In Nederland en België zijn de kantoren (nu nog) gevestigd in Nieuwegein, Zaventem en Sint Martens-Latem (nabij Gent).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!