Israëlische bedrijven geïnteresseerd in Pivot Park en High Tech Campus

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Dinsdag 28 mei woonden meer dan 100 deelnemers het Investment Seminar in Tel Aviv bij. Dit seminar werd georganiseerd door BOM Foreign Investments in samenwerking met de Nederlandse ambassade en het NFIA.

Israëlische bedrijven geïnteresseerd in Pivot Park en High Tech Campus

Ben Engel, senior projectmanager van BOM Foreign Investments, presenteerde de mogelijkheden van High Tech Campus Eindhoven en Pivot Park in Oss. Naast deze presentaties werden door de vertegenwoordigers van FEI, Philips en Holst centrum uit Eindhoven en Orbotech uit Tel Aviv het concept Open Innovatie en de mogelijkheden tot samenwerking gepresenteerd.

Concrete belangstelling

Het seminar resulteerde direct in twee tot drie Israëlische bedrijven met concrete belangstelling in de mogelijkheden die Pivot Park te bieden heeft. Woensdag 29 mei brachten Jan Pelle (Algemeen directeur BOM), Richard l'Ami (Afdelingshoofd BOM Foreign Investments) en Ben Engel een bezoek aan Pluristem. Dit bedrijf heeft reeds eerder het Pivot Park in Oss bezocht. Zij zullen de toekomst bespreken, aangezien Pluristem aangegeven heeft zich binnen 3 tot 4 jaar op Pivot Park te willen vestigen.

Het Investment Seminar dat zich concentreerde op High Tech en Life Sciences, werd gevolgd door een matchmaking event. Elk van de drie vertegenwoordigers van de BOM had ongeveer 10 afspraken met Israëlische bedrijven. In de komende weken zal BOM een follow-up geven aan deze afspraken.

Voor meer informatie neem contact op met Ben Engel (bengel@bom.nl / + 31 (0) 88-8311120).

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!