home » nieuws » Industrie »

Izmir (Turkije) zoekt Nederlandse bedrijven voor oplossingen in afvalverwerking

  • Industrie
  • Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Voor veel gemeenten in Turkije is de verwerking van afval een probleem. De gemeente Izmir wil daarom de komende jaren investeren in nieuwe afvalverwerkingsystemen. Bij de selectie kijkt de gemeente ook naar mogelijkheden voor energieopwekking door het gebruik van afval.

Izmir (Turkije) zoekt Nederlandse bedrijven voor oplossingen in afvalverwerking

In voorbereiding op de aanbesteding wil de gemeente Izmir zich eerst oriënteren op de mogelijkheden in afvalverwerkingsystemen en renewable-energy. Daarvoor zal een werkgroep later dit jaar een bezoek brengen aan Duitsland.

Om een vergelijking te kunnen maken zou de werkgroep ook in Nederland in contact komen met bedrijven die hen kan informeren over de mogelijkheden. De mogelijkheid bestaat dat de werkgroep later dit jaar ook in Nederland deze bedrijven wil bezoeken om er afvalverwerkingsystemen te bekijken en zich te laten informeren. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich melden bij het NBSO in Izmir.

Meer informatie

Heeft u ïnteresse? Neem dan contact op met:

NBSO Izmir
T +90 232 463 91 02
E farukucar@nbso.com.tr
W www.rvo.nl/nbso
W www.hollandturkeytrade.com/en

Het NBSO Izmir helpt u graag aan de juiste contacten. Zo kan het NBSO zakenpartners voor u vinden met een zakenpartnerscan.

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!