Jaarcongres BZW 2010

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: BZW

Wat kunt u doen om sterker uit de financiële crisis te komen nu de economische lente in aantocht is?

Jaarcongres BZW 2010

Bent u in staat om uw jarenlang gehanteerde werkwijze te veranderen en sterker in te zetten op innovatie? Hoe bereidt u zich als werkgever voor op de krimpende beroepsbevolking en op de nieuwe generatie werknemers? Tijdens het BZW-Jaarcongres 2010 staan deze vragen centraal.

Laat u inspireren door topsprekers met een optimistische en realistische kijk op de toekomst en door uw collega ondernemers.

programma
 
14.30 uur  Ontvangst en registratie deelnemers 
15.15 uur     Huishoudelijke jaarvergadering (alleen voor BZW-leden)
Voor de partners van de BZW-leden en de overige gasten is er een speciaal programma:trendwatcher Adjiedj Bakas geeft een lezing over 'De toekomst van de liefde'.  
16.00 uur  Aanvang jaarcongres (plenair)     
16.15 uur  Inleidingen van elk 20 min.: Gerard van Harten, Adjiedj Bakas en Ron Meyer
17.15 uur  Discussie over het thema 'Nieuwe ronde, nieuwe kansen' met u, Peter Swinkels, Gerard van Harten en Adjiedj Bakas (o.l.v. Ron Meyer)
17.45 uur  Aperitief en Zeeuwse amuse 
18.30 uur  Walking dinner 
20.30 uur  Einde jaarcongres 

Help! We ‘ontvolken’!

Gerard van Harten, directeur Dow Terneuzen en voorzitter van de Raad van Bestuur van Dow Benelux

Zeeland loopt voorop in de demografische ontwikkelingen die ons te wachten staan. De vergrijzing is er sterker dan gemiddeld en het vertrek van jongeren hoger dan gemiddeld. Hoe kunnen werkgevers anticiperen op de naderende problematiek? Welke lessen kunnen ondernemers leren van de ervaringen en keuzes waar Dow vandaag de dag mee te maken heeft?

Werknemer 2.0 zoekt werkgever 2.0

Adjiedj Bakas, trendwatcher en auteur van diverse bestsellers

Werk bevindt zich in een ingrijpende transitieperiode en ook dat heeft gevolgen voor toekomstgericht ondernemerschap. Welke megatrends bepalen de agenda van de toekomst als het gaat om leiderschap?

It’s all up to you!

Leiderschap 2.0

Ron Meyer, hoogleraar Ondernemingsstrategie aan TiasNimbas Business School

Het Nederlandse bedrijfsleven staat voor grote uitdagingen. Terwijl de crisis (nog steeds) dwingt tot alerte reacties en besluiten, moeten leiders tegelijkertijd anticiperen op fundamentele ontwikkelingen. Een andere bevolkings-samenstelling, toenemende concurrentie en grote veranderingen op de arbeidsmarkt. Zaken die vragen om overtuigend strategisch (ver)leiderschap.


Na drie inspirerende lezingen volgt een interactieve discussie onder leiding van Ron Meyer en BZW-voorzitter Peter Swinkels, waarin zij samen met u en de andere sprekers ingaan op de situatie in Brabant en Zeeland.


Aanmelden
 
Meld u hier aan voor het BZW-Jaarcongres 2010. 
 
 

Meer informatie over VNO-NCW Brabant Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!