Jaarcongres Gelders Energieakkoord op 10 mei

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: VNO-NCW MiddenVNO-NCW Midden

De maatschappij staat aan de vooravond van een enorme digitale en economische verschuiving, die veel werkgelegenheid gaat opleveren, zegt de Amerikaanse visionair Jeremy Rifkin. Hij is dan ook hoofgast bij het jaarcongres van het Gelders Energieakkoord op woensdag 10 mei.

Jaarcongres Gelders Energieakkoord op 10 mei

De organisatie (waaronder VNO-NCW Midden als kernpartner) is er trots op dat Jeremy Rifkin op woensdag 10 mei hoofdgast is bij het jaarcongres van het Gelders Energieakkoord. Tijdens het congres neemt Rifkin de bezoekers mee in zijn ideeën over de enorme digitale en economische verschuivingen, die dichterbij zijn dan iedereen denkt. Tijdens het programma wordt met elkaar gebrainstormd over de nabije toekomst. Ook komen creatieve ideeën en originele oplossingen aan bod, waarbij Rifkin direct feedback geeft.

Opening programma

Het programma opent met de ideeën van basisschoolleerlingen. In de jeugdcampagne ‘2035, onze toekomst’ en het jeugdcongres van 10 mei ‘s ochtends hebben zij nagedacht over de wijk van hun toekomst.

Dagvoorzitter Iwan Göbel en sidekick Sarah Monkau leiden het programma, vanaf 17.00 uur bij het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!