Jaargetijdenborrel Stuurgroep Centrummanagement Zwolle

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Zwolle

Van winkelier tot hotelier, van makelaar tot marktkoopman, ondernemers in Zwolle-centrum komen dinsdag 7 december bij elkaar op de Jaargetijdenborrel van de Stuurgroep Centrummanagement.

Jaargetijdenborrel Stuurgroep Centrummanagement Zwolle

Onderwerp van gesprek is de richting waarlangs we in Zwolle de economie van de binnenstad kunnen ontwikkelen. De borrel vindt plaats in het historische gedeelte van het Stadhuis aan het Grote Kerkplein 15 en duurt van 17.30 tot 20.00 uur.

Scenario's
Tijdens de bijeenkomst vertelt wethouder Cees Berkhout van Economie, welke denkrichtingen de gemeente nu voorbereidt voor het toekomstige succes van de economie in onze binnenstad.

Adviseur stadseconomie Paul Kok geeft uitleg over vier mogelijke scenario’s waarlangs Zwolle aan de slag kan. De ondernemers kunnen hierover van gedachten wisselen met elkaar én met aanwezige gemeenteraadsleden en bestuurders van de gemeente.

Vooruitkijken
Het motto van deze avond is ‘het glas is halfvol’. Daarmee wil de Stuurgroep Centrummanagement aangeven dat we in Zwolle positief mogen kijken naar de lange termijn.

“De huidige economische situatie, met minder bezoekers en meer leegstand, is lastig. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat wij hier sterk uitkomen. Het is nu het moment om goede toekomstplannen te maken. Schouder aan schouder, samen met de ondernemers. Dat is de kracht van onze binnenstad”, aldus burgemeester Henk Jan Meijer, voorzitter van de Stuurgroep.

Stuurgroep
In de Stuurgroep Centrummanagement werken Koninklijke Horeca Nederland, de gemeente Zwolle, KvK, Ambulante Handel, winkeliersvereniging City Centrum en Zwolse vastgoedondernemers samen om de economie van de Zwolse binnenstad te stimuleren.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!