Jaarlijkse bijeenkomst ‘Brabant Leading in leisure’

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: VisitBrabant

Op vrijdag 17 oktober 2014 wordt de jaarlijkse bijeenkomst ‘Brabant Leading in leisure’ georganiseerd. Deze bijeenkomst, voor ondernemers in de Brabantse vrijetijdseconomie, vindt plaats op een bijzondere locatie: Circo Circolo, op Landgoed Velder Boxtel.

Jaarlijkse bijeenkomst ‘Brabant Leading in leisure’

Brabant Leading in Leisure is hét platform waar ondernemers uit de Brabantse vrijetijdssector met elkaar kunnen bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de vrijetijdseconomie. Een bijeenkomst waar ondernemers inspiratie opdoen voor hun bedrijf en hun netwerk versterken. Brabant Leading in Leisure draagt bij aan de Brabantse ambitie om de vrijetijdssector verder te versterken.

Programma

Brabant Leading in Leisure vindt 17 oktober plaats bij Circo Circolo op Landgoed Velder. Het symposium start om 9.30 uur en eindigt om 15.00 uur. Het programma bestaat uit een plenaire sessie en een interactief gedeelte. Tijdens het symposium leren ondernemers tijdens aansprekende workshops onder andere om trends in de sector te vertalen naar kansen voor hun eigen business. Uiteraard ontbreken ook een netwerklunch en een unieke circusact niet in het programma. Uitnodigingen voor het symposium worden in september verstuurd.

Betrokken partners bij Leading in Leisure zijn Recron, Leisure Academy Brabant, Midpoint Brabant, Kamer van Koophandel, Horeca Nederland, VeKaBo, ZLTO, TOP Brabant en VisitBrabant. VisitBrabant geeft hiermee invulling aan de uitvoeringsagenda Vrijetijdseconomie van de Provincie Noord-Brabant.

Meer informatie over VisitBrabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!