Jaarlijkse ondernemersavond gemeente Haaren

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Haaren

Op maandagavond 24 juni organiseert de gemeente Haaren de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Haaren. Dit keer staat de avond in het teken van 'Samen Scoren in de toekomst'.

Jaarlijkse ondernemersavond gemeente Haaren

Onder het genot van een hapje en een drankje zal er tijdens deze avond kort terug worden gekeken op de voorgaande ondernemersavond ‘Samen Scoren in de toekomst’. Welke ‘goals’ hebben we samen kunnen realiseren en welke ‘goals' hebben nog een voorzetje nodig?

Natuurlijk is deze netwerkavond het ultieme moment om te netwerken in het ondernemersleven van de gemeente Haaren.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur Ontvangst met koffie en thee
18.00 uur Welkomstwoord
18.15 uur ’Samen verder scoren in de toekomst’
18.45 uur Aanvang diner en borrel
22.00 uur Einde

Vervolg netwerk avond Toerisme & Recreatie gemeente Haaren

In vervolg op de netwerkavond ‘Toerisme & Recreatie Haaren’ van 15 april 2013, nodigt de gemeente Haaren de toeristische ondernemers uit om voorafgaand aan de jaarlijkse ondernemersavond op 24 juni, verder te brainstormen over de op te pakken projecten voor de toeristische sector van Haaren.

Het doel van deze gedachtewisseling is om concrete projecten te benoemen en daar ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Deze bijeenkomst start om 16.00 uur en zal daarna aansluiten op de jaarlijkse ondernemersavond.

Locatie: Herberg van Boxtel, Oisterwijksedreef 2 te Haaren.

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan deze jaarlijkse ondernemersavond dient u zich voor vóór 14 juni aanstaande aan te melden via m.de.laat@haaren.nl onder vermelding van bedrijfsnaam en namen van de personen die deelnemen. Daarbij graag aangeven of dat u vooraf aansluit bij de toeristische bijeenkomst om 16.00 uur of aanwezig bent vanaf 17.30 bij de jaarlijkse ondernemersavond ’Samen verder scoren in de toekomst’. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Hart van Brabant, Kamer van Koophandel en Ondernemersvereniging Haaren.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!