Jaarlijkse startersbijeenkomst Woensdrecht op 22 september

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Woensdrecht

Maandag 22 september 2014 vindt de jaarlijkse startersbijeenkomst voor nieuwe en potentiële ondernemers in Woensdrecht weer plaats in de raadszaal van het gemeentehuis van 18.30-21.00 uur.

Jaarlijkse startersbijeenkomst Woensdrecht op 22 september

Net als vorig jaar wordt een aantrekkelijk programma aangeboden, met mogelijkheden om kennis op te doen, elkaar te leren kennen en contacten te verstevigen.

Programma

Samen met het Starterscentrum Bergen op Zoom is een programma ontwikkeld dat voor iedere startende ondernemer interessant is. De avond begint met een zogenaamde pitch. Wethouder Hans de Waal, Koen Oosterwaal van het Starterscentrum en Kim Hendrikx van gemeente Woensdrecht geven kort aan wat ze voor ondernemers kunnen betekenen en de starters introduceren zichzelf met een omschrijving van hun werkzaamheden.

Workshop

Na de kennismaking zal het Starterscentrum een workshop geven over ondernemerschap: "Ondernemen? Wat is er voor nodig?" Er worden tips aangereikt over verkoop, social media en kennis van de klant. Dit zal op interactieve wijze gebeuren.

Na de workshop is er de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen en ideeën uit te wisselen met collega-ondernemers uit de gemeente Woensdrecht.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door contact op te nemen met Kim Hendrikx (bedrijfscontactfunctionaris) via k.hendrikx@woensdrecht.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!