Jong Management en VNO-NCW Midden intensiveren samenwerking

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

De aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers tot 40 jaar, Jong Management (JM), en werkgeversvereniging VNO-NCW Midden hebben afspraken gemaakt om in Midden en Oost-Nederland intensiever te gaan samenwerken.

Jong Management en VNO-NCW Midden intensiveren samenwerking

Daarmee willen de organisaties nog meer verbinding en samenwerking tussen leden stimuleren.

Gezamenlijke bijeenkomsten

De afspraken hebben betrekking op het gezamenlijk optrekken in de lobby, een volwaardige vertegenwoordiging van Jong Management en VNO-NCW Midden in elkaars besturen en kringen en het met regelmaat samen organiseren van activiteiten. In het komende verenigingsseizoen staat in ieder geval een gezamenlijke bijeenkomst op het programma voor leden tot 45 jaar en in iedere VNO-NCW Midden-regio zal een bijeenkomst met de betreffende JM-kring plaatsvinden. Een mooie kruisbestuiving tussen beide netwerken lonkt!

Jong Management

Jong Management (JM) is de vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar. In Midden- en Oost-Nederland telt JM 9 kringen met totaal 270 leden. Bij werkgeversvereniging VNO-NCW Midden zijn bijna 2.000 ondernemers en eindverantwoordelijken van bedrijven aangesloten, verdeeld over 12 regio’s.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!