Jumbo hoort bij snelst groeiende Brabantse bedrijven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brabant Business

Jumbo Supermarkten uit Veghel is donderdagavond een van de drie Brabantse winnaars geworden van de FD Gazellen 2011. Dit maakte organisator Het Financieele Dagblad bekend tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Met deze onderscheidingen zet de krant de snelst groeiende ondernemingen van Nederland in de spotlights.

Jumbo hoort bij snelst groeiende Brabantse bedrijven

Dit jaar zijn in totaal 239 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen-ranglijst.De winnaars kregen de Gouden FD Gazellen Award 2011 overhandigd door Louis Hoeks, Chef FD Entrepreneur. Het is volgens hem een zeer bijzondere prestatie dat je als onderneming kunt aantonen dat je in de afgelopen drie jaar een groei van twintig procent hebt weten te creëren. “Het laat de ambitie zien die Nederlandse ondernemers hebben en je ziet dat ze in deze tijd ook alle mogelijkheden benutten om te kunnen groeien”, aldus Louis Hoeks. Dat bij ruim driekwart van de FD Gazellen (77%) de omzetgroei autonoom is toegenomen, bevestigt dit beeld.
 
Tijdens de feestelijke avond in Den Bosch konden ondernemers elkaar ontmoeten, verhalen uitwisselen en meedoen met een ondernemersquiz. Thema van de avond was: ‘De Nederlandse ondernemer zit boordevol ambitie’.

Alleen bedrijven die van 2008 tot en met 2010 een omzetgroei van twintig procent of meer hebben laten zien en in 2010 een positief bedrijfsresultaat hebben geboekt, kunnen een FD Gazellen Award winnen.

FD Gazellen zijn er in drie categorieën: klein (omzet 100.000 tot twee miljoen euro), middelgroot (omzet 2 miljoen tot 30 iljoen euro) en groot (30 miljoen euro of meer). De bedrijven met het hoogste groeicijfer in hun categorie worden onderscheiden met de eervolle Gouden FD Gazellen Award.

Meer informatie over JUMBO SUPERMARKTEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!