Kandidaat prijswinnaars TLN Ondernemersprijs 2016 bekendgemaakt

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Transport & Logistiek Nederland

Op de BedrijfsautoRAI zijn de eerste finalisten van de felbegeerde TLN Ondernemersprijs 2016 bekendgemaakt. TLN-voorzitter Arthur van Dijk zette de finalisten uit de categorie Groot en Midden in het zonnetje.

Kandidaat prijswinnaars TLN Ondernemersprijs 2016 bekendgemaakt

De 3 finalisten in de categorie Groot zijn: GVT Group of Logistics (Tilburg), De Winter Logistics (Honselersdijk) en MAAT (Alblasserdam). De finalisten in de categorie Midden zijn: Combinex BV (Zuid Beijerland), MICODO BV (Nijmegen) en Cargo-Partner Network BV (Rotterdam). Wie de 3 finalisten in de categorie Klein zijn, wordt aankomende zaterdag bekendgemaakt tijdens de BedrijfsautoRAI.

1+1=3

In de eerste ronde van de TLN Ondernemersprijs zijn de ondernemers beoordeeld op basis van het INK managementmodel. De finalisten zijn geselecteerd op criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf. Daarnaast is gekeken hoe de ondernemers omgaan met de meerwaarde van samenwerking volgens het TLN thema 1 + 1 = 3. De finalisten hebben laten zien dat ze door aanvullende diensten, goede samenwerking met klanten of door goed teamwork in het bedrijf bovengemiddeld presteren.

TLN-congres

Op 21 november wordt de TLN Ondernemersprijs tijdens het TLN jaarcongres uitgereikt door de voorzitter van de jury: Walther Ploos van Amstel.

Onafhankelijke audit

DEKRA Certification uit Arnhem bezoekt alle finalisten voor een uitgebreide audit en rapportage. DEKRA Certification is een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering in o.a. de sectoren mobiliteit, transport en logistiek.

Meer informatie over GVT GROUP OF LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!