Kanshebbers bekend gemaakt voor Food Valley Award 2010

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Oost N.V.

Drie innovatieve bedrijven zijn door Food Valley Award vakjury genomineerd voor de Food Valley Award 2010 welke tijdens de Food Valley Conferentie op 7 oktober in Ede bekend wordt gemaakt.

Kanshebbers bekend gemaakt voor Food Valley Award 2010

Grip op kwaliteit van appels en peren van NSure, het verantwoorde saucijzenbroodje van Smilde Bakery en optimalisatie van dierenwelzijn en ketenefficiency in de kalfsvleesketen van VanDrie Group zijn door de Food Valley Award vakjury uitgeroepen tot de meest onderscheidende initiatieven op het gebied van innovatie, samenwerking en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. En dat maakt de 3 innovatieve bedrijven kanshebbers op de Food Valley Award 2010.

Met de uitreiking van de Food Valley Award bekroont de stichting Food Valley het meest innovatieve initiatief binnen de voedings(gerelateerde)industrie. De jury heeft uit de inzendingen drie initiatieven genomineerd. In de jury van de Food Valley Award 2010 hebben zitting:  J. Maat, algemeen directeur Topinstituut Food & Nutrition (juryvoorzitter), P. Buwalda, Manager Innovation Centre Food AVEBE, A. Mensink, Scientific Affairs stichting Food Valley, J. Nelissen, directeur Newtricious B.V., H. Verhagen, hoofd Centrum voor Voeding en Gezondheid RIVM en H. de Vries, voormalig VROM inspecteur. De uitreiking vindt plaats tijdens de Food Valley Conferentie op 7 oktober in CineMec in Ede.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!