Kempenplein op de Regio Business Dagen Eindhoven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Huis van de Brabantse Kempen

De Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant vindt in 2014 op woensdag 1 en donderdag 2 oktober voor de 22e keer in het Beursgebouw in Eindhoven plaats. Ook dit jaar is er weer een speciaal plein voor de Brabantse Kempen

Kempenplein op de Regio Business Dagen Eindhoven

De beurs bestaat uit een breed deelnemersveld van ± 250 bedrijven uit de Brainportregio. Tijdens deze dagen ontmoeten Ondernemingen, Overheden en Onderwijsinstanties uit de regio elkaar. In 2013 bezochten ± 6.000 bezoekers de beurs.

Brabantse Kempen

De regio De Brabantse Kempen heeft het doel om meer aansluiting te vinden bij de stad Eindhoven en de regio binnen Brainport te positioneren; ondernemers inspireren en met elkaar in contact brengen tijdens de Regio Business Dagen door middel van een gezamenlijk Brabants Kempenplein. Gebleken is dat een ‘plein’ waar een aantal bedrijven uit dezelfde regio zich vertegenwoordigen, een grote aantrekkingskracht heeft op de bezoekers en zorgt voor een synergie tussen de verschillende exposanten.

Voordelen van een gezamenlijk Brabants Kempenplein:

  • Collectieve branding / positionering van de regio
  • Gezamenlijk optrekken door een gezamenlijke presentatie
  • Individuele deelnamekosten daardoor beperken
  • Gezamenlijk programma ontwikkelen tijdens de beursdagen

Het Huis van De Brabantse Kempen gaat samen met het KOP en haar leden in 2014 dit Brabantse Kempenplein organiseren. Kosten voor deelname Euro 995,00 waarbij het plein een gezamenlijke Brabantse Kempenuitstraling gaat krijgen. Inmiddels hebben zich al meer dan 15 bedrijven aangemeld die gaan deelnemen aan het Kempenplein. Met de beursorganisatie is afgesproken zoveel mogelijk leveranciers uit De Brabantse Kempen te betrekken. Denk aan standbouw, materiaalverhuur, catering met streekproducten etc.

Meer informatie

Meer informatie over de beurs zelf vindt u op de website van de Regio Business Dagen. Hier vindt u ook een actueel overzicht van de bedrijven uit de Brabantse Kempen die zich presenteren op het Kempenplein.

Meer informatie over Huis van De Brabantse Kempen:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!