Kempisch initiatief: de jeugd heeft de toekomst!

  • Arbeidsmarkt

JAM is een online platform voor jongeren door jongeren. Zij streven er naar om jongeren aan het werk te helpen en zo werkervaring te laten opdoen. JAM is gestart in de Gemeente Bladel en Reusel-De Mierden, maar sinds kort wordt er hard aan de weg getimmerd om het bedrijf in heel de Kempen op de kaart te zetten.

Kempisch initiatief: de jeugd heeft de toekomst!

JAM begeleidt jongeren vanaf het moment dat ze de arbeidsmarkt opkomen met het zoeken naar een bijbaan, vakantiewerk, stages en uiteindelijk een geschikte startersfunctie.

Vraag en aanbod matchen

Speciaal voor bedrijven draait JAM het uitzendwezen om. Zij laten bedrijven niet wachten totdat vacatures vervuld worden, maar laten ze direct kiezen uit een online database van beschikbare jongeren.

Jongerenuitzendbureau JAM streeft er naar om vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Met dit vernieuwende concept helpen we bedrijven aan flexibele, relatief goedkope en jonge arbeidskrachten terwijl we jongeren helpen aan een leuke, afwisselende en goedbetaalde baan.

Dit maakt JAM dé ideale combinatie voor zowel jongeren als bedrijven. Jongerenuitzendbureau JAM richt zich op jongeren van 15 – 21 jaar. JAM is hét online jongerenuitzendbureau dat 24/7 toegankelijk is om gemakkelijk en snel de vraag van jongeren en het aanbod van bedrijven bij elkaar te brengen.

Meer informatie over Huis van De Brabantse Kempen:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!