Kennis delen tijdens vijfjarig jubileum!

  • Technologie

Op 29 maart 2012 vierde IT-Workz haar vijfjarig jubileum door middel van een groots kennisevenement. Directies, ICT-coördinatoren en docenten uit heel VO- en MBO- Nederland waren naar Etten-Leur gekomen om kennis te maken met de toekomst van onderwijs en ICT.

Kennis delen tijdens vijfjarig jubileum!

De benedenverdieping van het kantoor van IT-Workz was omgetoverd tot een ware tv-studio. Hier werd het evenement geopend door directeur Jan Broeken en presentator van de dag Henk Voermans. De deelnemers werden vervolgens opgedeeld in verschillende groepen om zo middels een elevator pitch kennis te maken met tien verschillende innovatieve ICT-toepassingen voor het onderwijs.

Deelnemers volgden sessies van elk tien minuten waarin onderwerpen als Weblectures, Augmented Reality, tablets in het onderwijs, Serious Gaming maar ook ICT systemen als een ouderportaal, de DigiCampuz van IT-Workz en Narrowcasting in naar voren kwamen.

 IT-Workz had als doel om met dit kennisevenement deelnemers een indruk te geven van hoe de verschillende toepassingen bij kunnen dragen aan aantrekkelijker onderwijs. Vragen als ‘hoe kan een tablet ingezet worden in de les?’, ‘Wat is de toegevoegde waarde van Augmented Reality?’ en ‘Wat is het belang van een ouderportaal?’ zorgde daarbij voor interessante discussies.

Wilt u meer weten?
Bent u benieuwd naar de verschillende onderwerpen en hoe deze een bijdrage kunnen leveren aan aantrekkelijker onderwijs? Neem dan contact op met IT-Workz door te bellen naar 088 – 489 6700 of door te mailen naar info@it-workz.nl.

Meer informatie over IT-WORKZ:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!