Kennisconferentie Achterhoek op 26 november 2014

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

Op woensdag 26 november 2014 van 18.30 tot 22.00 uur wordt de interactieve 'Kennisconferentie Achterhoek' georganiseerd in het Graafschap College in Doetinchem.

Kennisconferentie Achterhoek op 26 november 2014

Een initiatief van het Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt Achterhoek en haar partners. Tijdens de conferentie gaan we op zoek naar de matches tussen kennisinstellingen (zoals hogescholen, universiteiten en andere onderwijspartijen) en het bedrijfsleven.

Alle maatschappelijke organisaties en bedrijven worden uitgenodigd om hun vraag te deponeren. Vanuit de kennisinstellingen wordt geprobeerd een antwoord op die vraag te vinden. Op de facebookpagina vindt u filmpjes met vragen die al zijn ingebracht.

Uw eigen vraag inbrengen

Heeft u ook een vraag? Plaats het op de facebookpagina of geef hem aan bij uw aanmelding. Uw inbreng is bijzonder welkom!  

Programma

Het programma begint om 18.30 uur en duurt tot ca. 22.00 uur. U kunt diverse kennissessies bijwonen tijdens deze avond van o.a. Radboud Universiteit Nijmegen, Universiteit Twente, het Graafschap College, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Hogeschool Larenstein, Wageningen Universiteit WUR, Saxion en AOC. 

Onderwerpen die zeker aan de orde komen zijn ‘Hoe beter te innoveren?’, 3D-printing, smart industries, ‘Toekomstbestendig organiseren (kennismanagement)’, mechatronica, zorgtechnologie en kenniswerkplaats biobased economie.  

Locatie

De kennisconferentie vindt plaats bij het Graafschap College, locatie Maria Montessoristraat 3 in Doetinchem.

Aanmelden

Wilt u ook aanwezig zijn bij de kennisconferentie? Meld u dan nu aan door een e-mail te sturen aan Mariska Bruil-de Vos. Wees er snel bij, want de belangstelling is groot. Deelname is kosteloos.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!