Kennismakingslunch partners De Jamfabriek

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: N.V. BIM

Vrijdag 11 september 2015 komen alle partners van De Jamfabriek bijeen voor een kennismakingslunch. Deze lunch is niet alleen het officiële startsein van de samenwerking tussen alle partners, ook de eerste startups die zich gaan vestigen stellen zich aan de partners voor, met een korte pitch.

Kennismakingslunch partners De Jamfabriek

Alle partijen die zich hebben verbonden aan De Jamfabriek maken vrijdag 11 september van 12:00 – 13:30 uur kennis met elkaar bij partner EJP accountants & adviseurs, onder het genot van een heerlijke lunch. Maurice Horsten, directeur van de N.V. Bossche Investerings Maatschappij (BIM) en wethouder Jan Hoskam zullen iedereen welkom heten, waarna de eerste startups – Care Culinair, CoWoZone en Deterra – zich aan alle partners voorstellen.

Daarop volgt een officieel moment: Alle partners bekrachtigen hun toegezegde ondersteuning aan alle startups in De Jamfabriek.

Officiële opening

De verbouwing is nog steeds in volle gang en bevindt zich bijna in de afrondende fase. De Jamfabriek krijgt steeds meer haar vorm én ook bekendheid in de regio ’s-Hertogenbosch. Dinsdag 29 september worden de deuren van De Jamfabriek officieel geopend. Actuele ontwikkelingen kan men volgen via www.facebook.nl/dejamfabriek en www.twitter.com/dejamfabriek.

Rachel van de Greef: “De startups weten ons al goed te vinden. Momenteel hebben we nog afrondende gesprekken met vier andere ondernemers, en worden er intakegesprekken gepland met ondernemers die zich onlangs hebben aangemeld.“

De N.V. Bossche Investerings Maatschappij (BIM) is initiatiefnemer en projectleider van De Jamfabriek, OndernemersLift+ is Lead partner. Avans Hogeschool, HAS hogeschool, Koning Willem 1 College, gemeente ’s-Hertogenbosch, Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o. en EJP accountants & adviseurs zijn de partners van De Jamfabriek. Meer informatie op www.dejamfabriek.com.

Meer informatie over N.V. Bossche Investerings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!