Keynote-sprekers op Business Ondernemers Festival

  • Regionale ontwikkeling

Op het evenment wat op 9 en 10 maart in Zwolle gehouden wordt, zullen Elco Brinkman en Jan Timmer als keynote-sprekers present zijn.

Veel belangstelling 5e People’s Business Ondernemers Festival Zwolle 2011 op  9 en 10 maart

Brinkman leidt een congres in over de toekomst van de bouwsector in Oost Nederland en Timmer zal spreken over het thema Leiderschap. De organisatie heeft naast deze topsprekers een kwalitatief hoogwaardig programma opgezet. Het festival zal op  9 en 10 maart worden gehouden op het Deltion College in Zwolle.

Beide dagen staan in het teken van thema’s die voor Oost Nederland van groot belang zijn: leiderschap, maakindustrie, opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en ict. Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, zal als keynote-spreker een congres over de toekomst van de bouwsector in Oost Nederland inleiden en in het avondprogramma is een seminar gepland rond co-creatie in de maakindustrie.

 Jan Timmer, voormalig president-directeur van Philips, geeft een lezing over leiderschap. Als bestuurder werd Timmer vooral bekend door een grootscheepse reorganisatie bij Philips, ook wel Operatie Centurion genoemd, die hij succesvol doorvoerde. Tevens wordt onder de titel Rendemens een HRM-symposium georganiseerd. Ook op de beursvloer worden deze thema’s gevonden in de vorm van paviljoens rond Rendemens, Toekomst van het Bouwen en een ict-paviljoen. Deze en tal van andere programmapunten, die spoedig bekend zullen worden gemaakt, maken  de inhoudelijke kant van het festival kwalitatief sterk. People’s Business is daarnaast en vooral ook een ondernemersfestival van allure waar de hedendaagse bestuurder of manager volop zaken kan doen.

 Record

Het festival ligt op koers voor een recordaantal deelnemers. De organisatie leidt uit de enthousiaste belangstelling af dat ondernemers zich willen laten zien, dat er vertrouwen is in de markt en in de waarde van het People’s Business Ondernemers Festival. De doelstelling blijft te groeien naar honderd partners, een ambitie waar de organisatie dagelijks hard aan werkt. De stand van zaken rond deelnemers en programma, die dagelijks wijzigt, kunt u volgen op www.peoplesbusinesszwolle.nl.

 Door de dynamische ambiance en de som van het grote scala aan inspirerende activiteiten staat de beproefde formule van het People’s Business Ondernemers Festival 2011 garant voor succesvolle, profijtelijke contacten.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!