Kleynenborgh komt met business event ‘Groei ís een keuze’

  • Zakelijke dienstverlening

Kleynenborgh organiseert op 27 september a.s., in samenwerking met Managementboek.nl, het business event ‘Groei ís een keuze’.

Kleynenborgh komt met business event ‘Groei ís een keuze’

Het event vindt plaats op Landgoed Avegoor in Ellecom op steenworp afstand van Arnhem. Op het event worden ondernemers en (ondernemende) managers geïnspireerd door bekende sprekers als Bart van den Belt en Lorraine Vesterink, auteur van het boek Passsievitaliteit.

Persoonlijke ontwikkeling

Het event richt zich op ondernemers en managers die persoonlijk of zakelijk bezig zijn met groei en ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer helpt de onderneming groeien. Gebrek aan focus, gebrek aan inzicht en oogkleppen op voor nieuwe kansen, staan ontwikkeling en groei in de weg. Op het Kleynenborgh business event “Groei ís een Keuze” worden de juiste handvatten aangereikt. Deelnemers worden geprikkeld om te komen tot nieuwe ideeën en inzichten, zowel persoonlijk als zakelijk. Groei ìs een keuze.

Masterclasses

Naast de eerder genoemde sprekers kan er gekozen worden uit diverse masterclasses over onderwerpen als nieuwe verdienmodellen, hospitality in verkoop, impact van kleuren en financieel inzicht. Tijdens de uitgebreide lunch zijn er diverse high impact workshops met thema's als Het Nieuwe Werken, elevator pitch en worden professionele social media foto's gemaakt.

Aanmelden

Meer informatie of kaarten bestellen kan via de website van Instituut Kleynenborgh. De dag begint met koffie en thee vanaf 09.00 uur en wordt na de netwerk borrel rond 17.00 uur afgesloten. Wilt u blijven eten of er een gezellig weekend aan vastplakken, dan kan dit tegen een speciaal arrangement in het aangrenzende hotel Avegoor.

Instituut Kleynenborgh

Instituut Kleynenborgh richt zich met haar bedrijfskundige kennis op bedrijven en organisaties die zich willen ontwikkelen. Kleynenborgh organiseert trainingen, workshops en opleidingstrajecten, zowel in-house als open inschrijving. De trainers en coaches van het instituut zijn vrijwel zonder uitzondering academisch geschoold en zelf ondernemer.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Christa Falhaber op 06-52580011.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!