Kom binnen bij bedrijven 2019 komt eraan!

  • Arbeidsmarkt

Hoe vinden bedrijven en organisaties in Het Groene Hart de werknemers, stagiairs en vrijwilligers die ze nodig hebben? En hoe komen werkzoekenden aan een baan, studenten aan een stage of vrijwilligers aan een nieuwe uitdaging? Bij Kom Binnen Bij Bedrijven. Hét evenement in Het Groene Hart waar je elkaar tegenkomt.

Kom binnen bij bedrijven 2019 komt eraan!

Van maandag 11 maart tot en met zaterdag 16 maart 2019 zetten bedrijven en organisaties hun deuren open. En iedereen die in die bedrijven en organisaties geïnteresseerd is, nu of later, kan binnenkijken. Vorig jaar ontvingen 300 bedrijven in de regio meer dan 1000 geïnteresseerden. 

Zet uw deuren open

De beste vaste krachten, de slimste stagiairs en de vrolijkste vrijwilligers haalt u binnen tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven 2019. Hoe het werkt? Heel makkelijk. U meldt uw bedrijf aan en inschrijvingen van potentiële medewerkers ontvangt u direct in uw mailbox. U bepaalt wie u wilt ontvangen en wanneer. U onderhoudt rechtstreeks contact met uw binnenkijkers.

Binnenkijken

Als je op zoek bent naar een interessant bedrijf, dan kun je je aanmelden bij een bedrijf dat jou aanspreekt. Zij laten jou dan weten wanneer je welkom bent om binnen te kijken. 

De Groot

Een van de bedrijven die haar deuren opent tijdens deze dagn is Drukkerij De Groot in Goudriaan. Een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar klaarstaat voor al haar klanten met drukwerk van topkwaliteit. Mensen die hier graag eens willen binnenkijken kunnen zich aanmelden via de website van Kom Binnen Bij Bedrijven 2019. 

Meer informatie over GROOT GROOTSGEDRUKT.NL, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!