Koning Willem I Plaquette

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Koning Willem I

Blinkt uw bedrijf uit in durf, duurzaamheid en innovatie? Meld u aan voor de Koning Willem I prijs. De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is de natuurlijke opvolger van het Ei van Columbus. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties.

Koning Willem I Plaquette

In  juni 2012 wordt voor de 27e maal de Koning Willem I prijs uitgereikt. Sinds 1958 hebben vele grote en mooie ondernemingen de Koning Willem I gewonnen. De inschrijving voor 2012 is geopend. Doe mee. Laat zien dat uw onderneming meetelt. En wie weet krijgt u in juni 2012 de Koning Willem I tijdens een bijzonder feestelijke avond uitgereikt.
 
Koning Willem I Plaquette
Nieuw dit jaar: De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. In het verleden heeft de Koning Willem I Stichting plaquettes uitgereikt in diverse categorieën. Samen met de prijs het Ei van Columbus is nu een nieuw initiatief gestart: de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Een oude prijs, maar in een totaal nieuwe jas.

Er zijn prijzen in vier categorieën:
• duurzaam management
• duurzaam product of dienst
• duurzaam produceren
• duurzame internationale samenwerking
 
De vakjury beoordeelt de inzendingen en selecteert per categorie maximaal vier kandidaten, met een maximum van in totaal twaalf nominaties over de vier categorieën. De genomineerde bedrijven voor deze categorieën van de Koning Willem I Plaquette kunnen zich ook inschrijven voor de EBAE, de European Business Awards for the Environment.

Lees verder...

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!