Krachtige Brabantse economie in de spotlight in landelijke media

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: BOM

Het gaat goed met de Brabantse economie. Er gebeurt veel in Brabant en dat heeft ook een flinke impact op de landelijke economie. Om dat onder de aandacht te brengen start de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een samenwerking met de FD Mediagroep.

Krachtige Brabantse economie in de spotlight in landelijke media

De campagne bestaat onder meer uit de sponsoring van BNR's Big Five 'Van de Brabantse economie' met Roelof Hemmen. Daarnaast verschijnen branded longreads op de website van het Financieele Dagblad. Ook podcasts en promotionele banners maken onderdeel uit van de campagne. 

Longreads BOM

Inmiddels zijn de eerste longreads en podcasts al verschenen op de website van het FD. In de eerste longread ligt de BOM toe hoe zij bijdraagt aan een innovatief Brabant. ‘Impact maken is ons speerpunt’, aldus BOM-directeur Jan Pelle in het FD. ‘We richten ons daarom op bedrijven die op termijn een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan grote maatschappelijke uitdagingen. Aan oplossingen voor de energietransitie bijvoorbeeld of bij het ontwikkelen van nieuwe smart industry-toepassingen. Op die manier versterken ontwikkelingsmaatschappijen de concurrentiekracht van regio's.’

Meer lezen? Kijk dan snel op de website van de BOM

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!