KvK-kantoren Doetinchem en Nijmegen sluiten

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel past haar organisatie daarop aan en sluit daarom een aantal kantoren. Vanaf 1 december zijn ondernemers welkom in Arnhem, Apeldoorn, Zwolle en Enschede.

KvK-kantoren Doetinchem en Nijmegen sluiten

Ondernemers willen snel, eenvoudig en op de momenten dat het hun uitkomt zaken regelen. Ze regelen ook steeds meer digitaal. Daarom biedt de Kamer van Koophandel steeds meer producten en diensten aan via www.kvk.nl. De behoefte aan online dienstverlening zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Meer digitaal

Door meer producten en diensten digitaal aan te bieden, kan de Kamer van Koophandel slagvaardig handelen en ondernemers de kwaliteit en dienstverlening blijven bieden die wordt verwacht. De bezoeklocaties van de Kamer van Koophandel in Doetinchem en Nijmegen verhuizen daarom per 1 december naar de kantoren in Arnhem, Apeldoorn, Zwolle en Enschede. Ondernemers uit de regio Oost kunnen hier met ondernemersvragen terecht.

Ook landelijk

Uiteraard zijn ondernemers ook welkom op één van de andere KvK kantoren in Nederland. Een overzicht van alle kantoren staat op www.kvk.nl/kantorennetwerk. Voor bezoekers die een bedrijf willen inschrijven in het Handelsregister is het noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken via www.kvk.nl/afspraak.

De weg naar het digitaliseren van onze producten en diensten was al in gang gezet, maar is versneld door de fusie van de 12 regionale Kamers van Koophandel, Kamer van Koophandel Nederland en Syntens. De nieuwe Kamer van Koophandel (KvK) gaat op 1 januari 2014 van start.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!