KvK MVO Award: pak nu je kans!

  • Innovatie & MVO
  • Bron: KvK

De KvK MVO Award gaat de volgende – spannende - fase in: binnenkort starten de uitzendingen van het programma 'Made in Overijssel' op RTV Oost, waarin kandidaten voor deze Award worden voorgesteld.

KvK MVO Award: pak nu je kans!

In elf van de in totaal dertien uitzendingen krijgen bedrijven die zich hebben ingeschreven voor de KvK MVO Award de kans om te laten zien hoe hoog zij maatschappelijk verantwoord ondernemen in hun vaandel hebben staan. Wie zijn kans pakt en nu inschrijft maakt grote kans om voor deze uitzendingen te worden geselecteerd.

De Kamer van Koophandel Oost Nederland wil met deze prijs bedrijven stimuleren om (nog meer) met MVO aan de slag te gaan. Het winnende bedrijf ontvangt een bedrag van € 5.000,-. Dit bedrag moet weer geïnvesteerd worden in de verduurzaming van het bedrijf. Afgelopen jaar werd de Award gewonnen door houtgroothandel Foreco in Dalfsen. Eigenaar Peter Swager gaat het gewonnen bedrag besteden aan een groot jeugdevenement dat op 23 oktober plaatsvindt. Tijdens de 'Bos en Hout Happening' in Dalfsen zal Foreco de jeugd op een speelse en spannende manier kennis laten maken met alles wat met hout te maken heeft.

Informatie over de KvK MVO Award en de inschrijving hiervoor is te vinden op www.kvkmvoaward.nl. Op de website zijn ook een impressie van de uitreiking van 2009 en een interview met Peter Swager te zien.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!