KvK-Prijs Creatief Ondernemerschap gaat naar Beins Travel group

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: KvK

De Beins Travel Group uit Oosterhout, ook bekend als Cheaptickets.nl, heeft dit jaar de KvKPrijs voor Creatief Ondernemerschap gewonnen.

KvK-Prijs Creatief Ondernemerschap gaat naar Beins Travel group

De prijs werd uitgereikt door KvK-voorzitter Chris Rutten tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel in het Chassé Theater in Breda. Genomineerd voor deze prijs waren, naast Beins, Hèt Pannekoeckershuys uit Den Hout en Krinkels uit Wouw.

De afgelopen twee jaar werd deze prijs in de wacht gesleept door de Martens Groep uit Oosterhout en AtexLicht uit Raamsdonksveer.

De Beins Travel group toonde zich in een reactie op het podium verheugd en dankbaar. Directeur Raymond Vrijenhoek: “De prijs voor Creatief Ondernemerschap past écht bij ons. Steeds maar weer creatief bezig zijn staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Super, dat het algemeen bestuur van de Kamer van Koophandel hiervoor via deze prijs haar waardering uitspreekt. Het is toch een eervolle regionale onderscheiding. Een mooie afsluiting van weer een succesvol jaar!”

Juryrapport
“Beins heeft al heel vroeg gezien dat het internet grote invloed zou hebben op haar branche en heeft besloten dit als kans te benutten”, aldus voorzitter Chris Rutten namens de jury.” En hoe. Door voortdurend te innoveren en in te spelen op marktkansen is Beins geworden tot wat ze nu is. Van reisbureautje op de hoek tot internationaal concern en in alle opzichten een echte winnaar. Ideeën hébben is één, maar ze ook nog professioneel en vooral succesvol uitvoeren is niet iedereen
gegeven.

Wij, de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland, zijn oprecht trots op de ondernemingen zoals die vandaag de revu zijn gapasseerd en op de Beins Travel Group in het bijzonder!”

Kunstwerk
De KvK Prijs Creatief Ondernemerschap bestond dit jaar wederom uit een kunstwerk dat de
genomineerden mochten uitzoeken, voor het geval ze als winnaar uit de bus kwamen. Voor Beins was dit het sculptuur ‘Acrobatiek’, van Bredanaar John Rijnen. Rijnen is onder andere bekend van de beeldengroep ´Het Klein/Huis/Orkest´, dat sinds 2004 voor de deur van het Chassé Theater staat. Beins beschouwt de sculptuur als symbolisch voor het kunststuk dat ze zelf in bijna 40 jaar hebben neergezet.

U kunt filmpjes van de genomineerden terugzien op www.kvk.nl/pco

Meer informatie over KvK Inlichtingen Handelsregister:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!