KvK vraagt op ludieke wijze aandacht voor het Handelsregister

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: KvK

 KvK vraagt op ludieke wijze aandacht voor het Handelsregister

Gisteren is in Amsterdam een man gesignaleerd die tegen de gevel van een gebouw op klom. Met een camera probeerde hij gegevens van de bedrijven in het pand te achterhalen en vast te leggen. Dit tafereel zorgde voor de nodige aandacht onder voorbijgangers.

De actie werd georganiseerd door de Kamer van Koophandel om op ludieke wijze duidelijk te maken dat bedrijfsgegevens een stuk makkelijker te achterhalen zijn via het Handelsregister online.

De KvK wil het Handelsregister onder de aandacht brengen, omdat het een openbaar register is dat ondernemers helpt hun eigen bedrijfsvoering te ontwikkelen en/of te verbeteren.

Handelsregister
De Kamer van Koophandel heeft de bron van alle gegevens over het bedrijfsleven in het Handelsregister. Hierin zijn meer dan twee miljoen bedrijven, verenigingen en stichtingen geregistreerd. Informatie kan via een uittreksel worden opgevraagd. Het is ook mogelijk om een bedrijfsprofiel op te vragen. Dit geeft inzicht in de historie in het bedrijf, het financieel overzicht en wie er tekenbevoegd is. De informatie is eenvoudig en tegen kostprijs op te vragen.

Meer informatie over het Handelsregister.

Meer informatie over KvK Inlichtingen Handelsregister:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!