Laagdrempelig huisvesting voor starters in Roosendaal

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Roosendaal

In juli 2015 bestaat het Bedrijvencentrum aan de Burgermeester Prinsensingel 61 vier jaar. Dit is een initiatief van Allee Wonen en het StartersCentrum Roosendaal.

Laagdrempelig huisvesting voor starters in Roosendaal

Het bieden van laagdrempelige huisvesting voor startende ondernemers, dat is de doelstelling. Voor veel starters een aantrekkelijke optie. Daarnaast biedt het bedrijvencentrum volop mogelijkheid om ervaringen te delen en te netwerken. Inmiddels zijn een aantal succesvolle ondernemers toe aan een volgende stap waardoor er ruimte vrij komt.

Samenwerking

Jack de Wit van Het Personeelspunt was één van de ondernemers die zich vier jaar geleden vestigde in het Bedrijvencentrum. “Voor mij was het door de centrale ligging en goede bereikbaarheid een ideale locatie om kandidaten en opdrachtgevers te ontvangen maar ook om workshops en bijeenkomsten te organiseren. Ook vond ik het prettig om te sparren met andere ondernemers en elkaar te helpen en opdrachten toe te spelen. Zo heb ik mijn website laten maken door een andere huurder in het pand. De ondernemers in het Bedrijvencentrum zijn heel divers van een fotograaf, echtscheidingsbemiddelaar/mediator, reparateur van GSM-toestellen, tussenhandelaar van lampen, Engelstalige tekstschrijfster, webshop van kinderkleding, expediteur op het gebied van wegtransport, kunstenaar tot een schoonheidsinstituut en kapster. Na vier jaar is mijn bedrijf gegroeid waardoor ik een grotere kantoorruimte nodig heb. Ik ben dus toe aan een volgende stap maar voor starters is het Bedrijvencentrum een ideale locatie”.

Het BedrijvenCentrum is beschikbaar voor ondernemers tot het vijfde jaar na de start van hun onderneming. Het centrum beschikt over ruimten van 4,5 tot 41 m². Ben jij starter en zoek je een aantrekkelijke en goedkope kantoorruimte in Roosendaal, informeer dan naar de mogelijkheden bij StartersCentrum Roosendaal.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!