Laat Zeeland zien!

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Zeeland

Bent u een ambassadeur van Zeeland?

Laat Zeeland zien!

Provincie Zeeland is gestart met een promotiecampagne om gezamenlijk de provincie te promoten. De provincie heeft gekozen voor een ambassadeursaanpak. Dat betekent dat alle Zeeuwse bedrijven en organisaties worden opgeroepen om zelf aan de slag te gaan. Om de ambassadeurs te ondersteunen, ontwikkelt Provincie Zeeland allerlei hulpmiddelen. De website: www.laatzeelandzien.nl is er een van.

Zeeland, dat is rust en ruimte, zee en strand. Maar Zeeland heeft nog veel meer te bieden: industrie en innovaties, cultuur en stoere sporten. Veel mensen weten dat niet, en dat is jammer. Doet u daarom mee om de onbekende kanten van Zeeland te laten zien?

Op de website www.laatzeelandzien.nl vindt u Zeeuws DNA-materiaal in de vorm van beelden, filmpjes, verhalen en kleuren. Dat kunt u gebruiken om - samen met andere Zeeuwen - een realistisch en gevarieerd beeld van onze provincie te laten zien. Ook kunt u zelf meehelpen om het Zeeuws DNA aan te vullen. Laat weten waarom u trots op Zeeland bent! Of wat u een onontdekt pareltje vindt. Doe mee en toon uw Zeeuwse wortels!

 

Meer informatie over Provincie Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!