Lancering nieuwste B2B editie voor Zuidoost-Brabant

  • Regionale ontwikkeling

Afgelopen vrijdag heeft RegioinBedrijf op de drukbezochte Haring Party in Bladel een Sneak Preview gegeven van de nieuwste editie van het B2B promotieprogramma voor Zuidoost-Brabant.

Lancering nieuwste B2B editie voor Zuidoost-Brabant

Tijdens dit gezamenlijke evenement van verschillende ondernemersverenigingen uit de regio (o.a. het VICK, WTC-E, het KOP) voor ondernemers en politici, is het promotieprogramma voor de regio (bestaande uit de RegioinBedrijf-gids Zuidoost-Brabant en internetportal RegioinBedrijf.nl) toegelicht.

Sneak Preview

De eer was aan wethouder Fons d’Haens van de gemeente Bladel om de rode knop in de drukken en de nieuwste editie digitaal te lanceren. Tabitha Aerts van RegioinBedrijf presenteerde enkele highlights uit het naslagwerk van onder meer het Huis van de Brabantse Kempen, het KOP, het Kempische Bedrijvenpark, Brainport en WTC-E Zakensociëteit. Ook de deelnemende regionale bedrijven kwamen in beeld tijdens de presentatie.

On- en offline

Het naslagwerk is een onderdeel van een on- en offline promotieconcept voor de B2B ter stimulering van de regionale samenwerking en economie. Het 2-jaarlijks naslagwerk biedt een totaaloverzicht van wat de regio te bieden heeft. Het geeft inzicht in de economische pijlers van de regio, de betrokken organisaties en de 3 O’s (onderwijs, overheid en ondernemers).

Kosteloos op de mat

Dankzij de inzet en betrokkenheid van regionale belanghebbende is het weer een zeer complete gids geworden. De nieuwe editie zal kosteloos worden verspreid bij bedrijven (directie) met meer dan 5 medewerkers in de zakelijke markt, instanties, onderwijsinstellingen en gemeenten in de regio Zuidoost Brabant.

De bijbehorende internetportal RegioinBedrijf.nl biedt 24 uur per dag actueel economische nieuws voor en door de regionale organisaties (waaronder het MKB zelf), informatie over de B2B-bedrijven uit de regio, ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en onderwijs, wegwijzer naar overheidsinstanties, ondernemers aan het woord met tips en trucs etc.

Meer informatie over REGIOINBEDRIJF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!