Lancering TransportLAB

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Dinalog

Transport en Logistiek en Swaak & Cooijmans introduceren hun logistieke app tijdens de 'ICT & Logisitek 2013'. U kunt dit evenement bezoeken op 30 oktober in Jaarsbeurs Utrecht.

Lancering TransportLAB

Professionals werkzaam in de transport en logistieke sector maken steeds vaker gebruik van mobiele applicaties, oftewel apps. Het kan hierbij gaan om zeer diverse toepassingen, zoals planning en opdrachten, maar bijvoorbeeld ook om documenten, track & trace of parkeerplekken. Apps zijn een alternatief voor dure toepassingen die het administratieve proces vaak maar gedeeltelijk ondersteunen. Kortom, apps zijn handig, besparen tijd en vaak ook veel geld.

TransportLAB

Alleen hoe vinden bedrijven de juiste apps? Een zoekopdracht in de Appstore op het woord “logistiek” levert slechts een beperkt aantal vermeldingen. De zoekterm “transport” daarentegen geeft juist weer heel veel vermeldingen, maar bovenal weinig relevante. Een uitdaging dus. Daarom introduceren Transport en Logistiek Nederland (TLN) en Swaak & Crooijmans  op 30 oktober a.s. om 13:00 uur, tijdens de ICT & Logistiek 2013 in Jaarbeurs Utrecht TransportLAB.

TransportLAB zorgt ervoor dat transport & logistieke apps snel en eenvoudig vindbaar zijn, transportprofessionals, ontwikkelaars en experts met elkaar in contact komen en dat ideeën voor nieuwe apps worden uitgevoerd. 

U wordt van harte uitgenodigd voor deze introductie, die plaatsvindt op:

ICT en Logistiek
Jaarbeurs Utrecht
Standnummer 04.B004
Ontvangst 12:45 uur

Na afloop is er gelegenheid om Transportlab zelf uit te proberen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!