Landbouw subsidieregeling POP3 beschikbaar

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

Op 15 april van 14:00 – 17:30 uur vindt de startbijeenkomst plaats in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. Hier hoort u alles over deze subsidieregeling om de landbouw duurzamer of innovatiever te maken.

Landbouw subsidieregeling POP3 beschikbaar

Binnenkort opent de subsidieregeling POP3. Wilt u het Brabantse platteland en de landbouw duurzamer of innovatiever maken en zoekt u daarvoor naar aanvullende financiering? Dan kan POP3 uitkomst bieden.

Lees het middagvullende programma en meld u aan. Deelname is kosteloos.

POP3: wat is het

POP3 staat voor het derde Plattelandsontwikkelingsprogramma. Dit is een Europese subsidieregeling die loopt tot 2020. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer duidelijkheid over de mogelijkheden die POP3 u biedt als u wilt bijdragen aan innovatie en verduurzaming in de landbouw. Ook de sterke rol van waterbeheer wordt nader toegelicht. U krijgt inzicht in het POP3-programma en de procedure van aanvraag. Daarnaast kunt u vragen stellen aan deskundigen die u op weg helpen.

Doelgroep

De bijeenkomst is gericht op agrariërs, agrarische natuurverenigingen, onderzoeks- en kennisinstellingen, bedrijven in de agrifood-sector, natuurbeheersorganisaties, consultants, waterschappen en gemeenten.

Meer info over de regeling

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!