Landelijke dag van duurzom ondernemers op 24 april

  • Innovatie & MVO
  • Bron: MVO Loont

Wilt u als ondernemer ook uw duurzame ambities realiseren? De Landelijke Dag van Duurzom heeft als thema “Duurzame ontwikkeling begint bij jezelf!”. ‘Serendipiteit’ oftwel toeval zal een belangrijk element zijn op die dag.

Landelijke dag van duurzom ondernemers op 24 april

De organisatoren laten weinig, of juist veel, aan het toeval over. Er is een uitgebreid programma. Vol inspiratie. Vol energie. Vol informatie. Vol ambitie. Vol Duurzomheid. We haken in op enkele veel voorkomende punten die Duurzom uit Duurzame Agenda’s heeft kunnen halen. Duurzame Agenda’s zijn plannen van ondernemers waarin hun duurzame ambities, hun plannen en uitdagingen waar ze voor staan, in opgenomen zijn. Denk bijvoorbeeld aan “hoe kan ik voordeel hebben van het feit dat ik duurzaam onderneem?” En “hoe maak ik duidelijk aan mijn medewerkers, klanten en leveranciers waar ik voor sta?”.

Datum, tijd en plaats:

Datum: 24-04-2015
Tijd: 09.00 - 17.30 uur
Locatie: The Awarehouse van Interface, Industrielaan 15, 3925 BD Scherpenzeel

Gang van zaken

Sprekers als Bert van Son (MUD-Jeans, Cotton Lease), Alexander Grit (serendipiteit/toeval bestaat niet) en Sander Datema (Durftevragen) zullen ons hierbij inspireren.

Duurzom is overtuigd van het succes van deze dag. Op voorhand al.  Bij de aanmelding kun je voor het middagprogramma een vraag indienen. Dat mag ook nog op de dag zelf. Een vraag waar we met z’n allen antwoord op gaan zoeken. Zoals je van Duurzom mag verwachten gaan we antwoorden samen zoeken en vaak ook vinden. Je haalt er uit wat past bij jouw situatie. Denk aan vragen over samenwerking in de keten, nieuwe business opzetten. Je kunt het zo gek niet bedenken. Echt: “Durf te vragen!”

Los van deze inhoudelijke zaken worden ook nog wat zaken verloot: een echte MUD-Jeans, boeken van de sprekers en ritjes met een TESLA!

Natuurlijk ga ik zelf. Ik hoop jij ook. Om je kennis te laten maken met Duurzom, dat staat voor duurzame bedrijfsontwikkeling voor de lange termijn. Je mag ook anderen meenemen. Bijvoorbeeld een klant of een leverancier. Of een ondernemer uit een ander netwerk. Als je van mening bent dat Duurzom bij hem of haar past, dan is deze van harte welkom. Van te voren brengt Duurzom geen kosten in rekening; Duurzom werkt met waardebepaling achteraf. Je loopt dus wat dat betreft geen risico en je kunt eerst de waarde van dag ervaren.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op Duurzom.nl met code PB24415020.

Voor vragen kun je terecht bij Irmgard, via i.dechesne@duurzom.nl of bij a.van.dijk@duurzom.nl

Meer informatie over Switch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!