Ledenbijeenkomst VNO-NCW Midden in teken van “Grip op veranderen”

Organisaties en hun omgeving worden steeds complexer. De roep om flexibiliteit en het goed omgaan met veranderingen wordt steeds luider.

Ledenbijeenkomst VNO-NCW Midden in teken van “Grip op veranderen”

Als ondernemer bent u dagelijks in de weer om uw onderneming toekomstbestendig te houden. Daarbij wordt nagedacht over verbeterpunten en groei. Maar tussen droom en daad ligt de wereld van alle dag. Dacht u op blue monday nog aan uw verbeterpunten voor 2015 of zijn deze verdwenen in de spreekwoordelijke ijskast? Om u handvatten te geven om de gewenste veranderingen daadwerkelijk door te voeren organiseren VNO-NCW Eemland, Utrecht en Valleiregio op 4 maart aanstaande een ledenbijeenkomst Grip op veranderen.

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden, olympisch zwemkampioen zal u met zijn verhaal inspireren en spreken over doorzettingsvermogen, keuzes en te nemen hordes, terwijl onze eigen leden u met praktische workshops handvatten geven voor geslaagde veranderingstrajecten.

Op locatie kunt u een keuze maken voor deelname aan een door u gewenste workshop. Voor ronde 1 heeft u de keuze uit de workshops A en B en voor ronde 2 maakt u de keuze uit de workshops C en D.

Workshop ronde 1

  1. Veranderen door het doelgericht verbinden van strategie en cultuur: door drs. P.A. (Paul) Verveen en drs. W.H. (Wilma) van Zuilen, Feedback Training & Consulting
  2. De veranderende wereld van Marketing en PR: door P.M. (Peter) Pors, PDR Public Relations

Workshop ronde 2

  1. Veranderen en medezeggenschap: verzorgd door SBI training & Advies
  2. Stilstaan bij verandering: door drs. J. (Jo) Vincken, Nyenrode Business Universiteit

Bekijk de volledige uitnodiging en het programma. U kunt zich hier dan ook rechtstreeks online aanmelden en de deelnemerslijst bekijken.

Heeft u behoefte om meer grip te hebben op veranderingen? Kom op 4 maart aanstaande naar deze mooie ledenbijeenkomst!

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!